tel. +48 65 572 22 58      kom. +46 605 722 258 info@ttchlodnictwo.pl

Dino Rzeszotary

Układy bezpośrednie (freonowe)

Komora Mroźnia:
temperatura w komorze: -25°C, temperatura wsadu: -18°C, powierzchnia komory: 1349,51 m, wysokość komory: 13 m, załadunek: 200 ton,

Komora Spedycja 1
temperatura w komorze: 0-4°C, powierzchnia komory: 795,91 m, wysokość komory: 4 m, 

Spedycja 2
temperatura w komorze: 3-6°C, powierzchnia komory: 1681,18 m, wysokość komory: 6 m, 

Owoce Warzywa 1
temperatura w komorze: 0-2°C, powierzchnia komory: 839,03 m, temperatura wsadu: 4°C, załadunek: 100 ton, 

Owoce warzywa 2
temperatura w komorze: 3-6°C, powierzchnia komory: 7428,55 m wysokość komory: 6m, załadunek: 300 ton, temperatura wsadu: 7°C,

Komora NABIAŁU
temperatura w komorze: 6-8°C, powierzchnia komory: 1672,4 m, wysokość komory: 13 m, temperatura wsadu: 4°C, załadunek: 200 ton,

Magazyn NABIAŁU [A3-2]
temperatura w komorze: 6-8°C, powierzchnia komory: 1672,4 m, wysokość komory: 13 m, temperatura wsadu: 4°C, załadunek: 200 ton,

Magazyn MIĘSA CZERWONGO [A1-6]
temperatura w komorze: 0-2°C, temperatura wsadu: 5°C, powierzchnia komory: 421,97 m, wysokość komory: 4 m, załadunek: 100 ton,

Magazyn WĘDLIN [A1-5]
temperatura w komorze: 0-2°C, temperatura wsadu: 5°C, powierzchnia komory: 413,65 m, wysokość komory: 4 m, załadunek: 100 ton,

Magazyn MIĘSA BIAŁEGO [A1-2]
temperatura w komorze: 0-2°C, temperatura wsadu: 5°C, powierzchnia komory: 387,19 m, wysokość komory: 4 m, załadunek: 100 ton,

 

Zapraszamy do obejrzenia pozostałych realizacji:

* przesuń strzałkami <> aby zobaczyć więcej



Serwis całodobowy

 

tel: 607 090 161
tel. 697 431 931

karol@ttchlodnictwo.pl

Zadzwoń